JOUW INSTRUCTEURS

RAMON

"Als instructeur met ruime ervaring vind ik het belangrijk om juist die sfeer te treffen waarin jij je fijn voelt en daardoor open staat om te leren en te groeien. Steeds meer mensen, ook mét rijbewijs, hebben moeite om onder druk en spanning te presteren en ik help je daarmee om te gaan en zelfvertrouwen te krijgen in je persoonlijke doel. Behalve de gebruikelijke opleiding en certificaten heb ik daarom ook een speciale faalangsttraining gedaan."

VROUWELIJKE COLLEGA

Per 1 januari 2022 a.s. kun je bij Rijschool Aardema ook lessen bij onze vrouwelijke collega.

VACATURE

Word jij onze nieuwe collega m/v? Vanaf 1 oktober a.s hebben wij een vacature voor een instructeur (m/v).

INTAKE

Om met elkaar kennis te maken rijden we samen een kosteloze intake/proefles. Na de intake doe ik een inschatting van het aantal rijlessen dat je nodig zult hebben en doe ik je een passende aanbieding voor een lespakket.

RIJLESSEN

Je kunt bij mij lessen op maandag t/m zaterdag van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, zonder extra toeslag. Meestal 1 uur per week, maar vaker en/of langer kan ook. Ik haal je thuis op, op school, op je werk of, in overleg, ergens anders.

PAKKETTEN

Je hebt een brede keuze aan verschillende pakket opties zoals 10, 20, 25, 30, 35 en 40-urige lespakketten. Voor de pakketten vanaf 25 lessen kun je een betalingsoptie afspreken van 2 of 3 termijnen. Als nieuwe leerling krijg je nu het CBR deel van de tussentijdse toets kado! Dat scheelt je €120 en met een tussentijdse toets gaan je kansen op een succesvol examen enorm omhoog!

 

 

 

 

 

 

 

 

SPECIAAL

Heb jij rij- en/of faalangst? ADHD en/of ADD? Weet je soms even niet wat links of rechts is? Door speciale trainingen (waaronder de BOVAG faalangsttraining) en praktijkervaring pas ik de manier van lesgeven aan zodat ook jij op een veilige manier je rijbewijs kunt halen.

TUSSENTIJDSE TOETS

Na ongeveer 2/3e van je rijopleiding kun je een Tussentijdse Toets af laten nemen door het CBR. Het praktijkexamen wordt gesimuleerd om te kijken of je klaar bent om het aan te vragen. Een erg handige mogelijkheid om alvast te wennen aan het officiële rijexamen. Je kunt bovendien een “vrijstelling” voor de bijzondere verrichtingen verdienen. Minder druk en stress!